Kolozsvár – Gyerek csoport

RO – Kolozsvár-Gyerek csoport

Kolozsvár-Gyerek csoport: Első Öt Elem Wing Tsun Kung Fu klubja 2015. Szeptember 17-én nyitotta meg kapuit, amit SiFu Patka Jácint Gergő vezet. Azóta is lelkesen edzenek és fejlődnek a diákok.
Több lehetősége is van a diáknak edzésre, ahol a hagyományos edzések mellett plusz foglalkozásokon, magánórákon is részt vehet a lehető leggyorsabb fejlődés érdekében.

Kolozsvár - Gyerek csoport
Si-Fu Patka Jácint Gergő 
Vezető instruktor
Mester 1. fokozat

Nincs helyettes

Nincs helyettes

Nincs helyettes

Edzések helye:

 János Zsigmond Unitárius Kollégium
Kolozsvár, Bulevardul 21 Decembrie 1989.


Program

Hétfő: 16:30 – 18:00
Péntek: 16:30 – 18:00


Elérhetőségek

Telefonszám:  +40 748 777 853
Honlap: www.wingtsuncluj.ro

Írj E-mailt az iskolának  Közösségi média


  A kolozsvári Öt Elem Wing Tsun Kung Fu klubban a következőképpen lehet résztvenni az edzéseken

  Hagyományos edzések

  Itt a diák csoporton belüli edzéseken vesz részt. Ezeken az edzéseken a tanítványok egymással edzenek egy fix helyhez és időhöz kötve. Közösségépítés szempontjából  ez a lehető legjobb hely. Itt a diák arányosan fejlődhet a többi diákkal.

  Kiscsoportos edzések

  Iskolánkban nem csak a hagyományos edzéseken lehet Wing Tsunt tanulni. Vannak kiscsoportos edzéseink is. Ezekre általában hétvégén kerül sor időpontegyeztetés útján. Az edzések 2 órásak, de lehetőség van 4, vagy akár 6 órás edzésre is, attól függően hogy tudja beosztani a csoport az idejét, esetleg mennyire szeretne fejlődni.

  Haladó edzések

  A haladó edzéseken csakis az iskola tagjai vehetnek részt, akik már rendelkeznek a tagsági könyvünkkel. Ezeken az edzéseken (a fokozatukhoz képest) már magas szintű Wing Tsun technikákat gyakorolnak a diákok, amik hétvégén kerülnek sorra.

  Magánfoglalkozások (magánórák az iskola mesterével)

  A tanítvány ezeken az edzéseken egyenesen az iskola mesterével gyakorol egy/másfél órát fokozattól függetlenül. Aki ezeken az edzéseken vesz részt, annak garantált a gyors és a hatékony fejlődés.

  A FORRÁSÉRT KATTINTS IDE

  Néhány bemutató videó az iskoláról

  További videókért nézz fel a YouTube csatornára

  Vissza a magyarországi iskoláink listájához