5ewtkf hivatalos logo

24 órás kihívás

24 órás kihívás – 2018

Egy újabb kemény edzésen vagyunk túl, de megcsináltuk! Idén, február 17-18-án (szombat reggel 9 órától vasárnap reggel 9 óráig) megrendezésre került egy igencsak ritkán megtartott eseményünk, a 24 órás kihívás.

24 órás kihívás

Ezen a kihíváson csak a legkitartóbbak vettek részt és persze azok, akik már legalább egyszer részt vettek a minden évben megrendezett 12 órás kihívásunkon.

12/24 órás kihívás

Természetesen a 12 órás is lezajlott, ami ugyancsak szép teljesítmény. 11 óra kemény edzés után megkezdődtek a vizsgák is, ahol a diákok feljebb léphettek egy fokozatot, ezzel lezárva a 12 órás edzést. Miután kiosztották az arra érdemeseknek a diplomákat és az oklevelek, egy közös csoportkép készítése után a csapat egyik fele hazatérhetett, a másik fele viszont tovább folytatta az edzést.

A 12 órás kihívás résztvevői

Mit tanultunk?

Az edzésen sok érdekes dolgot gyakorolhattak a résztvevők: Siu-Nim-Tau, Chum-Kiu, Biu-Jee alkalmazásaiba és sorozataiba kóstolhattak bele, gyakoroltak hidegfegyver elleni védekezést és használatot, fabábú alkalmazást, hosszúbot gyakorlatokat, Chi-Gerk-et (tapadósláb) és Chi-Kung-ot is.

Az igencsak tartalmas és hosszú edzés után büszkén kijelenthetjük, hogy mindenki, aki a 12, illetve a 24 óráson részt vett, sikeresen teljesítette ezt a nem mindennapi feladatot. Gratulálunk nekik és kívánjuk, hogy tartsák meg ezt az óriási kitartó szellemet, amivel bizonyítottan rendelkeznek.

A 24 órás kihívás résztvevői

Képek a kihívásról

További cikk a kihívásokról

Szólj hozzá!

x